Деня на жената с Arlet Stars

Деня на жената с Arlet Stars

В деня на жената Arlet Stars Hair, Nails & Make up поглези с разнообразни процедури всички сетива. Освен с невороятните си прически и грим, дамите се насладиха на нежно докосване от Мъртво море.

Деня на жената с Arlet Stars

Всеки клиент, записал час, получи също така консултация и луксозно преживяване за своята коса с обогатената с арганово олио козметика Moroccanoil.

Деня на жената с Arlet Stars

Ние от Premier Dead Sea се включихме, като подарихме на всеки клиент процедура за лице, според типа на кожата. Една от топ процедурите ни е Клетъчно обновяваща терапия Детоксикация, която възстановява тонуса и елстичността на кожата. С помощта на специален уред с ултразвук, галваничен ток, фотон и масаж, кожата ви ще стане видимо по-млада и сияйна. Това е най-ефективната комбинация от детоксикация, почистване, ексфолиране и клетъчно обновяване, която можете да си пожелаете. Резултатът – уникално гладка и сияйна кожа.

Деня на жената с Arlet Stars

В този женски ден за доброто настроение на всички дами, зад диджейския пулт застана DJ Relina, която заедно с готварските умения на Ирина Сарачинова, направи купона сладък за всички сетива.

Деня на жената с Arlet Stars

За да се потопите и вие в тази атмосфера и да направите вашата кожа сияйна, запишете вашия час при нас на телефон 0886 50 21 74 или онлайн на нашия сайт.

Premier Dead Sea с нов шоурум – виж тук

8 КОМЕНТАРИ

  1. Everything is very open with a precise description of the issues. It was truly informative. Your site is extremely helpful. Thank you for sharing. Denys Warden Filia

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here