Деня на жената с Arlet Stars

Деня на жената с Arlet Stars

В деня на жената Arlet Stars Hair, Nails & Make up поглези с разнообразни процедури всички сетива. Освен с невороятните си прически и грим, дамите се насладиха на нежно докосване от Мъртво море.

Деня на жената с Arlet Stars

Всеки клиент, записал час, получи също така консултация и луксозно преживяване за своята коса с обогатената с арганово олио козметика Moroccanoil.

Деня на жената с Arlet Stars

Ние от Premier Dead Sea се включихме, като подарихме на всеки клиент процедура за лице, според типа на кожата. Една от топ процедурите ни е Клетъчно обновяваща терапия Детоксикация, която възстановява тонуса и елстичността на кожата. С помощта на специален уред с ултразвук, галваничен ток, фотон и масаж, кожата ви ще стане видимо по-млада и сияйна. Това е най-ефективната комбинация от детоксикация, почистване, ексфолиране и клетъчно обновяване, която можете да си пожелаете. Резултатът – уникално гладка и сияйна кожа.

Деня на жената с Arlet Stars

В този женски ден за доброто настроение на всички дами, зад диджейския пулт застана DJ Relina, която заедно с готварските умения на Ирина Сарачинова, направи купона сладък за всички сетива.

Деня на жената с Arlet Stars

За да се потопите и вие в тази атмосфера и да направите вашата кожа сияйна, запишете вашия час при нас на телефон 0886 50 21 74 или онлайн на нашия сайт.

Premier Dead Sea с нов шоурум – виж тук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here