Официално откриване на Premier Dead Sea в Notosgalleries, Ring Mall

Официално откриване на Premier Dead Sea в notosgalleries, Ring Mall

По случай откриването на новия щанд на Premier Dead Sea в notosgalleries, Ring Mall се проведе събитие, на което представихме нашата професионална козметика от Мъртво море. Уникални за марката продукти като Маска черно вълшебство с минерали SUPREME, грижа за тяло, серуми, маски, кремове за лице и много други може да откриете на нашият щанд!

За да запознаем клиентите с нашата натурална козметика от Мъртво море, поканихме 8 дами, на които направихме подмладяващи процедури. Нашите консултанти им предложиха „Спа терапия Черно вълшебство“ за цялостното подмладяване, възстановяване, защита и детоксикация на кожата чрез мощен коктейл от антиоксиданти. Също така и „Спа терапия Нежни ръце“, която релаксира и обновява кожата на ръцете, отстранява мъртвия слой клетки и премахва загрубялата кожа чрез пилинг соли. И още много други процедури, които може да откриете на нашият сайт.

Насладете се и Вие на луксозната козметика за коса и кожа Premier Dead Sea, в основата на които са минерали и соли от Мъртво море! Гарантирайте си здрава, свежа, с по-младежки вид и сияйна кожа с козметиката на Premier Dead Sea.
Подарете си и едно приятно изживяване чрез нашите Спа Терапии! Очакваме ви в магазин notosgalleries, Ring Mall, етаж 2!

4 КОМЕНТАРИ

  1. Thanks for the article post. Really looking forward to read more. Much obliged. Katrine Oliviero Damiani

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here