premier dead sea

Premier Dead Sea и Марая Кери

Premier Dead Sea отбеляза своята 25 „Сребърна“ годишнина от международия успех, приемайки към екипа си, световноизвествената певица и актриса Марая Кери. Горди сме, че бяхме домакин на Марая Кери в Израел. Тя като се присъеди към нашия екип и заедно отбележихме своята годишнина.

„Много съм развълнувана, че съм в Израел, за да се присъединява към екипа на Premier Dead Sea и заедно да отпразнувам с тях 25 години дейност в цял свят“.

Събитието се откри с пресконфернция. Марая Кери отрази, цялостните предимства на продуктовата линия на козметиката, която предпазва кожата от увреждане от слънцето. Тя нарече съставките „много впечатляващи и много важни.. минерали от Мъртво море.“
Правилната грижа за кожата е от жизненоважно значение за ежедневието на певицата и тя подчерта значението й.

Следващата част от събитието се състоя от фотосесия на певицата Марая Кери в Мъртво море.

„Можем да наречем връзката ми с Израел любовна афера“, сподели Марая Кери на пресконференцията. „Толкова съм щастлива да се върна в Светата земя. Тук e толкова красиво“. – сподели Марая Кери.

Събитието завърши с посещение в нашите лаборатории. Там Марая Кери се запозна с предимствата на Мъртво море и неговите свойства.
„Наистина ми харесва, че козметиката на Premier Dead Sea е чиста. Няма употреба от сурови химикали.“ – заяви Марая Кери.
Марая добави, че „предимствата са безкрайни“ и затова е избрала да представи нашата линия козметика от Мъртво море.

“Нашата продуктова гама включва 400 различни продукта, придружени от стотици служители и изследователски екип, включващ известни междрународни експерти и сътрудничество с най-напредналите технологии и оборудване. Всичко това ни позволява да предоставим на нашите потребители доказана научна и медицинска козметика.“ – заяви изпълнителния директор на Premier Dead Sea, Шахар Ювал.

Видео

Радваме се, че Марая Кери се присъедини към нашия екип, докато вървим от най-ниската точка, до най-високите върхове в световната козметика.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here